Samenspel in wintertijd

Wintertijd Informatiepunt!

Op een strategische plek (bij de uitgang van de Houtwal garage) hebben Stichting Harderwijk Winterstad, Centrummanagement Harderwijk en Stichting Verhaal van de Stad een speciaal Winterstad Informatiepunt ingericht.

Sfeer, warmte, gezelligheid en vele leuke, winterse evenementen. Dat zijn de ingrediënten van Harderwijk Winterstad. Feestelijk inkopen doen, heerlijk eten of gezellig borrelen met vrienden of één van de evenementen of activiteiten bezoeken. Harderwijk leeft, Harderwijk bruist! Ook dit jaar kunt u weer de Harderwijk Winterpas aanschaffen en hiermee profiteren van voordeel, kortingen en cadeautjes.

 

PERSBERICHT

d.d. 22 december 2015

 

Prijzenfestijn Harderwijk Winterstad

Dagje Dolfinarium voor Annet

De winnaar van de pepernotenwedstrijd van Harderwijk Winterstad is bekend. Annet van Bijsteren kreeg in het Winterstad Informatiepunt, uit handen van Centrummanager Renate Slokker, de hoofdprijs: zes vrijkaarten voor het Dolfinarium.

In het Winterstad Informatiepunt, waar je o.a. informatie krijgt over alle winterse evenementen in de stad en waar je de Harderwijk Winterpas met ruim 30 kortingsbonnen kunt aanschaffen, stond een fiets van Schraverus met een goed gevulde fietsmand. De inhoud: maar liefst 4522 pepernoten.

Annet van Bijsteren had, met een beetje hulp van haar oma, het aantal pepernoten het best ingeschat. “We dachten dat het er 4550 waren. Superleuk dat ik nu kaarten voor het Dolfinarium heb gewonnen. Ik kom er graag”, vertelt de 11-jarige Annet.

Daarnaast zijn ook de winnaars van de tweede, derde en vierde prijs bekend gemaakt. Demi de Vroom, Carmen Broekhuizen en Hayden Kooijman krijgen een tas boordevol cadeautjes, beschikbaar gesteld door Intertoys, Bruna, Dumpstijl, Harderwijk op IJs en Ziezo.

 

Het Winterstad Informatiepunt - de met gekleurde lichten ingerichte winkel vlakbij de Houtwalgarage - blijft de komende tijd geopend voor alle vragen over de activiteiten in de Winterstad periode, voor de Winterpas en voor glijpassen voor de glijbaan in het Hortuspark staat. Hou voor de volgende winactie de Facebookpagina van Harderwijk Winterstad in de gaten. En... er zijn nog steeds gratis pepernoten. De openingstijden van het Informatiepunt hangen op de deur.

 

 

 

Aan de Winterpas Harderwijk wordt ook dit jaar meegedaan door lokale winkeliers en horecagelegenheden. Binnenkort meer informatie over de deelnemende bedrijven en de mooie kortingsacties die zij u aanbieden.