Harderwijk Winterstad

Feestelijk, vrolijke wintermaanden

Op bijzondere locaties in de mooie binnenstad van Harderwijk wordt u als bezoeker een breed scala aan winterse evenementen en activiteiten aangeboden. Harderwijk Winterstad is de verzamelnaam voor al deze evenementen waar sfeer, gezelligheid en plezier voor jong en oud centraal staan.

De Winterstad periode is begonnen met de komst van de Sint. ‘t Pietenhuis is alweer leeg, de Pieten zijn terug naar Spanje. Vanaf eind november zorgt de ijsbaan op de Markt alweer voor winterse sferen.

Het weekend van 12 en 13 december vindt op de Vischmarkt het Wintertijd Festival plaats. Kom proeven en genieten van de Vischmarkt in kerstsferen.

Terug van weggeweest is de Santa Run. Loopt u mee op 12 december?

Uniek dit jaar is de musical Scrooge in de vorm van een Kerst Theater Diner. Kijk op de site van Theater Harderwijk voor kaarten.

Ook in januari nog prachtige evenementen! Wat dacht u van de Nieuwjaarduik, het Donkere Dagen Festival en WAUW! Harderwijk?

 

Verder zijn er diverse extra koopavonden in deze periode, bijzondere exposities in het Stadsmuseum, mooie theatervoorstellingen, de winteropenstelling van het Dolfinarium en een Kerstzangdienst in de Hortustuin.

 

Onder de vlag van Harderwijk Winterstad is een krant uitgegeven met daarin artikelen over alle winteractiviteiten. In het hart van de krant vindt u een agenda zodat u weet wat wanneer plaats vindt.